Друга секція ЖК Obolon Residences введена в експлуатацію

06-03-2017

Міжнародний девелопер Dragon-Ukrainian Properties & Development (DUPD) повідомляє про введення в експлуатацію 2-ої секції ЖК Obolon Residences 

Obolon Residences – це сучасний житловий комплекс преміум класу, що знаходиться в самому серці Оболоні за адресою пр-кт Оболонський 26. Комплекс складається з трьох секцій заввишки від 24 до 26 поверхів, об'єднаних масштабним загальним подіумом. Загальна будівельна площа перевищує 68 000 кв.м.

Минулого тижня Державна архітектурно-будівельна інспекція України засвідчила відповідність проектній документації та готовність до експлуатації другої секції житлового комплексу Obolon Residences. 

«Ми докладаємо багато зусиль та ретельно слідкуємо за якістю наших об’єктів, зокрема в такому вимогливому секторі будівництва, як преміум клас. Після введення в експлуатацію першої секції, ми помітили значне підвищення інтересу покупців до нашого комплексу. Крім того, жителі заселеної секції самі активно заохочують своїх друзів та знайомих до життя в комплексі, і це вже стає хорошим трендом. Згідно зі статистикою продажів: на сьогодні в Секції 2 – 14 % вільних квартир, Секції 1 – у два рази менше 7%, комерційні приміщення повністю розпродані в обох секціях», – прокоментував подію Володимир Тимочко, керуючий директор Dragon Capital.

У Секції 2 представлені різноманітні планування: від однокімнатних квартир-студіо до представницьких пентхаусів із власною лаунж-терасою на даху, загалом – 112 квартир. В усіх квартирах комплексу кухні об'єднані з зоною вітальні, кімнати правильної форми, адже усі планування були детально опрацьовані командою міжнародних архітекторів. Відповідність західним стандартам відчувається й в упорядкованій території навколо комплексу: дитячий та спортивний майданчики, декоративне озеленення, пішохідні доріжки, урни і садове освітлення.

Нагадаємо, що Секція 1 була введена в експлуатацію в жовтні 2015 року та з того часу жителі вже встигли оцінити якість будівництва, елегантні інтер'єри поверхів, переваги власної закритої території, сервіс та ексклюзивну інфраструктуру: лаунж-тераса на даху, спортзал, конференц-кімната, пральня, дитяча кімната. Наразі ведеться будівництво Секції 3, його завершення заплановано на 2019 рік.

Ознайомитися із переліком квартир та плануваннями Ви можете у розділі Секція 2,  подивитися фотографії житлового комплексу та інфраструктури – у фотогалереї, а також запрошуємо відвідати Obolon Residences: офіс продажів знаходиться в житловому комплексі та працює з понеділка по суботу, про час візиту, будь ласка, попередьте заздалегідь за телефоном (044) 498 26 26.

Довідка.

Obolon Residences – сучасний житловий комплекс преміум класу, переможець престижної європейської премії European Property Awards 2014-2015 в категорії «Висотні житлові будинки» та European Property Awards 2016-2017 в категорії «Архітектура висотних будинків».

Dragon-Ukrainian Properties & Development (DUPD) – міжнародний девелопер, акції якого котируються на Лондонській фондовій біржі, а обсяг інвестицій в нерухомість України складає більше $250 млн. DUPD спеціалізується на житловій та торговельній нерухомості. Портфоліо фонду включає одні з найуспішніших у Києві проектів житлової нерухомості, серед яких житловий комплекс Obolon Residences, клубне містечко Riviera Villas і котеджне містечко Green Hills.