В якому стані продаються квартири в Obolon Residences?

28-09-2018

Рівні стіни і підлога, якісні енергозберігаючі вікна та вогнетривкі двері, радіатори від європейського виробника – все це ще до початку ремонту є в кожній квартирі нашого комплексу. Нижче представлено 6 ключових рішень, про які ми вже подбали, щоб ремонт у наших жителів був менш клопітким.

1. Вхідні двері. У кожній квартирі нашого комплексу вже встановлені протипожежні двері зі зламостійким металевим полотном і ступенем вогнетривкості REI 60 хвилин, якісною фурнітурою і замками. Зовнішнє полотно всіх дверей виконане в єдиному класичному стилі, в дусі кращих житлових комплексів світу. А внутрішнє – власники можуть самостійно змінювати в залежності від своїх уподобань, стилю інтер'єру і кольорової гами.

2. Вікна. У квартирах встановлені алюмінієві вікна європейського виробника з двокамерним склопакетом і енергозберігаючим склом, які дозволяють зберігати тепло взимку і захищають від перегріву влітку, що особливо важливо в приміщеннях з панорамними вікнами.

3. Батареї. Встановлено якісні німецькі радіатори (батареї) фірми KERMI з терморегуляторами австрійської фірми HERZ. Резиденти комплексу можуть замовити установку системи для віддаленого контролю і управління опаленням квартири. Взагалі, при установці в квартирі системи Розумний будинок, яка охоплює всю технічну інфраструктуру нашого комплексу, власник отримує доступ до віддаленого відеоспостереження, управління побутовою технікою, клімат-контролем, розумним освітленням, антизатопленням, охороною, безпекою та іншим.

4. Пожежна безпека. Крім сучасної системи протипожежної безпеки та пожежогасіння, встановленої у громадських місцях по всьому комплексу, в приміщенні коридору квартири встановлені два димових сповіщувачі, які з'єднані з центральною системою протипожежної автоматики. Локальні димові сповіщувачі, не підключені до центральної системи, встановлені також у кімнатах. При задимленні вони видають у квартирі звуковий сигнал.

5. Підлога квартири зі звукоізоляцією GEMAFON і рівною цементною стяжкою готова під укладання паркетної дошки, ламінату або ж будь-якого іншого виду підлогового покриття. Стяжка не вимагає додаткового вирівнювання.

6. Стіни квартир вирівнюються за допомогою поліпшеної гіпсової штукатурки і готові під поклейку рельєфних шпалер. Для фарбування стін, поклейки тонких шпалер або нанесення декоративної штукатурки може знадобитися додаткова фінішна (акрилова) шпаклівка.