Активне будівництво першої секції

01-11-2013

Завдяки висококваліфікованій команді професійних будівельників і надійному інвестору з бездоганною репутацією Dragon-Ukrainian Properties & Development динаміка будівництва першої секції житлового комплексу Obolon Residences дійсно вражає.

Незважаючи на те, що будівництво почалося в 2013 році, сьогодні вже зведені 13 з 26 поверхів майбутнього комплексу, включаючи два поверхи підземного паркінгу. Паркінг секції 1 розрахований на 158 машиномісць, при цьому доступ жителів до нього буде здійснюватися безпосередньо з основних ліфтів будівлі.

Індивідуальний підхід до дизайну кожної квартири дозволив домогтися максимального комфорту, функціональності і елегантності планувань, крім того, величезну увагу ми приділили якості і безпеки використовуваних будівельних матеріалів. Надійність будівлі забезпечує монолітно-каркасна технологія будівництва. Всі квартири обладнані прекрасними панорамними вікнами, завдяки яким використовується максимальна кількість денного світла. Наші розкішні пентхауси на 25 і 26 поверхах комплексу вразять Вас вікнами «в підлогу» і захоплюючими видами міста.

Відстежувати хід будівництва Ви можете за допомогою наших веб-камер.