Obolon Residences дарує 14 кв.м. усім закоханим

01-02-2017

Із задоволенням оголошуємо про спеціальну пропозицію до Дня усіх закоханих: даруємо 14 кв.м. при купівлі нової квартири у житловому комплексі Obolon Residences. 

За умовами святкової пропозиції, протягом  лютого 2017 року покупець квартири площею понад 90 кв.м. може скористатися правом придбати 14 кв.м. із загальної площі квартири за пільговою ціною 1 грн (одна гривня). Спеціальні умови діють з 30 січня по 28 лютого 2017 року і розповсюджуються на купівлю нових квартир у 1-ій та 2-ій Секціях ЖК Obolon Residences.

Зробіть цінний подарунок собі та коханій людині: оберіть омріяні апартаменти зі значною вигодою до 1 млн.грн, а у разі придбання пентхаусу – до 1,3 млн. грн!

Детальніше про умови придбання квартири Вас ознайомлять в офісі продажу за адресою: пр-т Оболонський, 26 або за телефоном 044 498 26 26.

Довідка. Obolon Residences – це сучасний житловий комплекс преміум класу, що знаходиться в самому серці Оболоні, в декількох кроках від станції метро «Мінська». Житловий комплекс закритого типу пропонує своїм жителям безпрецедентний спектр послуг та ексклюзивну інфраструктуру, як у найкращих резиденціях світових мегаполісів, серед яких: лаунж-зона на даху з джакузі, спортзал, дитяча кімната, конференц-зал, пральня і консьєрж-сервіс.

Першу секцію в Obolon Residences вже побудовано та здано в експлуатацію у жовтні 2015 року, здача 2-ї секції запланована на початок 2017 року. На власній території комплексу вже організовано дитячий та спортивний майданчики, зону для відпочинку, виконано озеленення та благоустрій території перед комплексом.