Obolon Residences вдруге отримує престижну нагороду European Property Awards

11-10-2016

Obolon Residences, житловий комплекс преміум класу, визнано переможцем премії European Property Awards 2016-2017 в категорії «Архітектура висотних будинків». Експерти європейського будівельного ринку високо оцінили вражаючі фасади комплексу, вишуканий інтер’єр, різноманітний комплекс послуг для жителів, передові технології у безпеці та ресурсозбереженні.

У ретельному процесі відбору та оцінки взяло участь 70 незалежних експертів: топ-менеджери компаній ринку комерційної і житлової нерухомості Великобританії, професійні оцінювачі, архітектори, дизайнери, галузеві журналісти. Генеральним інформаційним партнером премії виступило впливове видання The Telegraph. 

«Ця нагорода є підтвердженням безпрецедентної якості будівництва і неповторного архітектурного рішення, що було втілено у дизайні житлового комплексу. Нам дуже приємно, що саме Obolon Residences визнано лідером серед висотних житлових будівель країни, адже завдяки зусиллям всієї команди, задіяної у реалізації цього об’єкту, та небажанню йти на компроміс із якістю, ми вдруге отримали визнання провідних експертів у будівництві», – зазначив Володимир Тимочко, керуючий директор Dragon Capital.

Премія European Property Awards є частиною Міжнародної премії (International Property Awards) і вважається однією з найпрестижніших нагород європейського ринку нерухомості. Вона вручається компаніям, що працюють у всіх секторах житлової та комерційної нерухомості. Протягом 25 років незалежні експерти обирають найкращі об’єкти нерухомості та відзначають фахівців серед архітекторів, дизайнерів, ріелторів і девелоперів по всьому світу.

Dragon-Ukrainian Properties & Development ( DUPD ) – найбільший британський фонд, акції якого котируються на Лондонській фондовій біржі, а обсяг інвестицій в нерухомість України складає більше$250 млн. DUPD спеціалізується на житловій та торговельній нерухомості. Портфоліо фонду включає одні з найуспішніших в Києві проектів житлової нерухомості, серед яких житловий комплекс Obolon Residences, ексклюзивне клубне містечко Riviera Villas і котеджне містечко Green Hills.