Зміна прайсу: встигніть зафіксувати кращу ціну на квартиру!

10-10-2018

Не тільки будівництво, а й продаж квартир у Секції 3 йде повним ходом.  Наразі 35% квартир та комерційних приміщень вже знайшли своїх власників.

Якщо Ви мрієте жити в Obolon Residences, а може навіть обрали квартиру для себе чи своєї родини – не зволікайте! Адже з 1 листопада 2018 року ціни на квартири Секції 3 буде підвищено. Купуючи квартиру в жовтні, Ви зафіксуєте для себе стару ціну, а також можете скористатись безпроцентною розстрочкою на 5 років, яка діє у нашому комплексі до кінця 2018 року. 

Секція 3 – це остання черга комплексу, до якої входять сучасні апартаменти від однокімнатних квартир з окремою спальнею та кухнею студією до одно- і дворівневих пентхаусів з виходом на власний зимовий сад або лаунж-терасу на даху. Площі квартир варіюються від 60 кв.м до 600 кв.м. Завершення будівництва Секції 3 заплановане на 2020 рік. А наразі вже зведено монолітні конструкції 10 поверху від рівня землі. 

Переглянути планування квартир можна на нашому сайті, а дізнатись про наявність та записатись на візит до комплексу – в офісі продажу за телефоном (044) 498 26 26 або заповнивши форму в розділі Контакти. Встигніть обрати найкраще за старою ціною!