Obolon Residences оголошує офіційний старт продажів квартир Секції 3

17-11-2017

У житловому комплексі преміум класу Obolon Residences розпочато продаж квартир Секції 3.

Остання чергa комплексу складається з 26 поверхів і 157 сучасних апартаментів площею від 60 кв.м до 600 кв.м., включаючи розкішні одно- і дворівневі пентхауси з виходом на власний експлуатований дах. Планування апартаментів були детально опрацьовані, щоб домогтися максимального комфорту і функціональності, та вже доступні на сайті.

Будівельна команда Obolon Residences проводить підготовчі та демонтажні роботи на ділянці забудови третьої секції. Перші палі пальового фундаменту вже виконані. Частина комерційних приміщень вже здана в експлуатацію та з 8 листопада розпочав функціонувати сучасний ресторан Макдональдс. Будівництво 3-ої секції планується до завершення в 2020 році.

Відкриваючи завісу скажемо, що в третій секції тільки для резидентів буде влаштований власний міні-кінотеатр із сучасним екраном, якісним акустичним звуком і зручними м'якими кріслами. У комплексі вже функціонує власний конференц-зал, пральня, дитяча кімната, власний спортивний зал, частина цих об'єктів буде продубльована в новій секції. Кожна секція має виходи через ліфти як у підземний дворівневий паркінг, так і до лаунж зон на даху, на висоті близько 80 м, з чудовими краєвидами на Дніпро.

Obolon Residences пропонує вигідні умови розстрочки на квартири. Ви можете придбати квартиру в безпроцентну розстрочку на 3 роки! Поспішайте вибрати краще!