Ведуться роботи з влаштування 6-го поверху Секції 3

17-08-2018

Продовжуємо ділитися з Вами статусом будівництва Секції 3 і цікавими технічними «фішками» з будмайданчика. На сьогодні в Obolon Residences ведуться монолітні роботи з влаштування 6-го поверху від рівня землі Секції 3 – це вже 3-й житловий поверх. 

Усього за липень було укладено близько 690 м3 бетону і 138 тонн арматури. Поспостерігати за будівельним майданчиком можна наживо або на сайті, куди цілодобово транслюється процес будівництва.

Раніше ми розповідали про унікальний кран з підйомно-поворотною стрілою, який працює на будівництві Obolon Residences. Також на нашому майданчику використовується сучасна захисна рейкова самопідйомна система PERI RCS-P, яку Ви можете побачити на наступному фото.

Вона дозволяє вести будівництво в обмежених умовах, так як виключає падіння предметів за контур будівлі і робить будівельний майданчик безпечним для працівників і оточуючих. Система PERI RCS-P є також захистом від вітру, особливо це актуально у зимовий період на багатоповерхових будинках, таких як Obolon Residences.