Ведуться роботи з влаштування 13-го поверху Секції 3

07-11-2018

Будівельна команда Obolon Residences вже зводить монолітні конструкції 13-го поверху від рівня землі (11-й житловий поверх) та виконує захисну гідроізоляцію покриття лобі та 2-го в’їзного пандуса на стилобат Секції 3. Виконана цегляна кладка на 2-х нижніх поверхах та більша частина кладки на 4-му поверсі. Тільки за жовтень було укладено близько 680 м3 бетону і 135 тонн арматури.

Продовжуємо розповідати про ноу-хау на будівництві Obolon Residences. Одне з них — технічне рішення, яке дозволить організувати різні варіанти вентиляції у квартирах, зокрема енергозберігаючі приточно-витяжні системи. Вони забезпечують ефективну вентиляцію приміщень, як зональну, так і загальний мікроклімат у квартирі. 

Також на будівництві Obolon Residences вперше в Києві встановлено однощогловий підйомник на 2 кабіни, вантажністю 2 тони і швидкістю руху 0,5 м/с (з двигуном інверторного типу). Такий підйомник може встановлюватися на об'єктах заввишки до 200 м, тому діставатиме аж до останнього 27 поверху Секції 3. Завдяки йому скорочується час підйому як працівників, так і будівельних вантажів, і навіть частини конструкцій.