Ідеї для натхнення: дизайн дитячої кімнати

30-03-2020

Дитина – центр батьківського всесвіту, а дитяча кімната – цілий всесвіт для малечі та простір для втілення фантазій. Зазвичай батьки не люблять, коли діти малюють на стінах. Проте якщо ви виділите під творчість малюка стіну та оздобите її для малювання крейдою – ваші нерви будуть міцними, а малеча щасливою. Ще одне цікаве рішення – скеледром, тепер його можна встановити прямо у дитячій. До речі, розташування та висоту зачепів на ньому, можна змінювати із підростанням дитини.

Візуалізації архітектурного бюро Capital Construction

Дитяча кімната стає ще цікавішою, коли має кілька рівнів. Кому з нас, дорослих, у дитинстві не хотілося мати власний будиночок на дереві, або залізти на горище будинку та обладнати там свою секретну схованку? Тож якщо ви обладнаєте дворівневу дитячу кімнату, ваші діти точно будуть у захваті!

Візуалізації архітектурного бюро Capital Construction

Смак та стиль формується з дитинства, тож коли плануєте дитячу, її також можна зробити стильною та сучасною. Хто сказав, що усі кольори райдуги – саме те, що повинно оточувати малюка? Дитяча також може бути монохромною, пастельною або навіть просто білою – оберіть саме ті кольори, які подобаються вам та малечі, а ваша дитина «розфарбує» її своїми малюнками, оригамі, іграшками, так само як від народження вона вносить найяскравіші барви до вашого життя!

Візуалізації архітектурного бюро Capital Construction