Цієї зими Obolon Residences дарує 19% знижки на купівлю квартир у Секції 3

01-12-2018

Новий Рік та Різдво – час для приємних подарунків! Тому цієї зими Obolon Residences дарує 19% знижки на купівлю квартир у Секції 3. 

Остання третя черга комплексу включає 157 сучасних квартир площею від 60 кв.м до 600 кв.м. зі зручним та функціональним плануванням, кухнями з великими обідніми зонами, просторими вітальнями, затишними спальнями з власними гардеробними та панорамними вікнами, які роблять кімнати світлими та відкривають власникам чудові краєвиди міста! 

Obolon Residences – єдиний житловий комплекс преміум-класу на Оболоні з унікальною інфраструктурою для резидентів, яка включає лаунж-тераси на даху, спортзал з сучасними тренажерами, конференц-зал, професійну пральню, дитячу ігрову кімнату, підземний дворівневий паркінг. У третій секції Obolon Residences для всіх жителів комплексу буде облаштовано власний домашній кінотеатр, а також другий спортивний зал та пральню. На закритій території комплексу вже обладнаний тренажерний майданчик, багатофункціональний спортивний та дитячий майданчики, зона відпочинку. Завершення будівництва Секції 3 заплановано на 2020 рік.

Дізнатись про деталі акції, наявність квартир та записатись на візит до комплексу можна у нашому офісі продажу за телефоном (044) 498 26 26 або заповнивши форму в розділі Контакти.

* Святкова пропозиція діє на усі квартири Секції 3 з 1 грудня 2018 року до 1 лютого 2019 року за умови оплати вартості квартири у повному обсязі.