Даруємо 14 кв.м. на квартири у Секції 3 до дня Святого Валентина!

28-01-2019

Для коханих – тільки найкраще, тож житловий комплекс Obolon Residences дарує 14 кв.м. на квартири у Секції 3 до дня Святого Валентина! * 

Зустрічати світанки на власній лаунж-терасі і щодня насолоджуватись чудовими краєвидами міста і набережної Дніпра разом із коханими – все це можливо в Obolon Residences! Адже це єдиний житловий комплекс преміум-класу на Оболоні з унікальною інфраструктурою для резидентів, включно з лаунж-терасами, спортзалом, конференц-залом, професійною пральнею, міні-кінотеатром, дитячою ігровою кімнатою та підземним дворівневим паркінгом. 

Cекція 3 – це остання черга комплексу, яка включає 157 сучасних апартаментів площею від 60 кв.м до 600 кв.м. – від однокімнатної квартири з окремою кухнею-студією до одно- і дворівневих пентхаусів. Завершення будівництва Секції 3 заплановано на 2020 рік.

Детальніше про спеціальну пропозицію та наявність квартир можна дізнатись у офісі продажу за телефоном (044) 498 26 26 або заповнивши форму в розділі Контакти

* Протягом лютого 2019 року покупець квартири площею понад 100 кв.м. у Секції 3 може скористатися правом придбати 14 кв.м. із загальної площі квартири за пільговою ціною 1 грн.