Вигідні ціни та розстрочка тільки до кінця року!

19-11-2019

Наразі 60% квартир у Секції 3 вже продано, тож якщо Ви вже обираєте планування майбутньої квартири чи тільки збираєтесь призначити візит до Obolon Residences – радимо поквапитись! 

З 1 січня 2020 року ціни на квартири Секції 3 буде підвищено. Купуючи квартиру до кінця 2019 року, Ви зафіксуєте для себе стару ціну, а також можете скористатись безпроцентною розстрочкою на 3 роки з першим внеском 30%. 

Секція 3 – це остання черга комплексу, до якої входять сучасні апартаменти від однокімнатних квартир з окремою спальнею та кухнею студією до одно- і дворівневих пентхаусів з виходом на власний зимовий сад або лаунж-терасу на даху. Прямо у комплексі є власний спортивний зал, конференц-зал, професійна пральня, дитяча ігрова кімната, підземний дворівневий паркінг та лаунж-тераси на даху з джакузі. А у Секції 3 на 26 поверсі буде власний домашній кінотеатр.

Завершення будівництва Секції 3 заплановане на 2020 рік. 

Дізнатись наявність квартир, деталі розстрочки та записатись на візит до комплексу можна у нашому офісі продажу за телефоном (044) 498 26 26 або заповнивши форму в розділі Контакти.