Даруємо 14 м2 при купівлі трикімнатної квартири у Секції 3 до Дня закоханих!

01-02-2021

Щороку ЖК Obolon Residences святкує день закоханих та дарує приємні подарунки! Цьогоріч ми даруємо 14 м2 при купівлі трикімнатної квартири Тип 2 у Секції 3 площею 121,2 м2! *

Квартира ідеально підійде для сім’ї з дітьми або гостинної пари, яка любить збирати разом друзів та родину. Затишна кухня об’єднана з просторою вітальнею, а приватна зона розташована дещо окремо, при цьому спальні відокремлені одна від одної двома ванними кімнатами.

Секція 3 – це остання черга комплексу, яка вже введена в експлуатацію! Наразі у комплексі тільки для жителів вже функціонують великий спортзал, дві пральні з професійним пральним, сушильним та гладильним обладнанням, дворівневий підземний паркінг, лаунж-зони на даху кожної секції, ігрова кімната для дітей та окрема – для підлітків. А зовсім скоро у нас відкриється ще одна ігрова кімната для малечі, масажний кабінет та мінікінотеатр.

Детальніше про святкову пропозицію та апартаменти можна дізнатись в офісі продажу за телефоном (044) 498 26 26 або заповнивши форму в розділі Контакти.

* Строк проведення акції 01.02 - 28.02.2021 року. Покупець може скористатися правом придбати 14 м2 із загальної площі квартири за пільговою ціною 1 грн.