Розстрочка 0% на 5 років протягом усього 2018 року

07-05-2018

На честь п’ятиріччя комплексу Obolon Residences продовжує радувати Вас унікальними пропозиціями! До кінця 2018 року ми пропонуємо безпроцентну розстрочку до п’яти років на придбання квартир у Секції 3 з першим внеском 30%! *

Cекція 3 включає 157 сучасних апартаментів площею від 60 кв.м до 600 кв.м. – від однокімнатної квартири з окремою кухнею-студією до одно- і дворівневих пентхаусів з власними лаунж-терасами. Сучасні апартаменти мають просторі та функціональні планування, кухні з обідніми зонами та великі вітальні, об’єднані в єдиний простір, затишні спальні з власними гардеробними та панорамні вікна, які відкривають чудові краєвиди міста!

Obolon Residences – єдиний житловий комплекс на Оболоні з унікальною внутрішньою інфраструктурою: лаунж-терасами на даху, конференц-залою, професійною пральнею, дитячою ігровою кімнатою, спортивним залом, підземним дворівневим паркінгом. У третій секції Obolon Residences на 26 поверсі для всіх жителів комплексу буде облаштовано власний домашній кінотеатр. На закритій території комплексу обладнаний багатофункціональний спортивний та дитячий майданчики, зона відпочинку!

Завершення будівництва Секції 3 заплановано на 2020 рік.

Дізнатись про наявність квартир та записатись на візит до комплексу можна у нашому офісі продажу за телефоном (044) 498 26 26 або заповнивши форму в розділі Контакти.

*Акція діє з дати оголошення на сайті. Умови розстрочки не розповсюджуються на квартири з іншими акційними пропозиціями.