Останні 13 квартир у комплексі

05-07-2021

У Obolon Residences загалом залишилось 13 готових квартир та 2 пентхауси – це останні квартири у продажу з розстрочкою 0% до кінця 2022 року! Тож якщо ви мріяли жити у Obolon Residences запрошуємо вас на індивідуальну зустріч та перегляд.

У секції 3 є 10 просторих трикімнатних квартир та 1 дворівневий пентхаус. Хоча по правді кажучи – він 4-х рівневий, адже має антресольний поверх та вихід на дах із заскленим зимовим садом та відкритою терасою з чудовими краєвидами на набережну Дніпра!

У секції 2 залишився однорівневий пентхаус Тип 1 з власною терасою на даху, а у Секції 1 – дві 2-кімнатні квартири, одна з яких з готовим ремонтом. 

Obolon Residences – єдиний житловий комплекс на Оболоні з унікальною внутрішньою інфраструктурою: лаунж-терасами на даху, конференц-залою, професійними пральнями, дитячими ігровими кімнатами, сучасним спортивним залом, кінотеатром, підземним дворівневим паркінгом. На закритій території комплексу обладнаний багатофункціональний спортивний та дитячий майданчики, зона відпочинку!

Дізнатись про наявність квартир та записатись на візит до комплексу можна у нашому офісі продажу за телефоном (044) 498 26 26 або заповнивши форму в розділі Контакти.